Ertem: Kendimi Geliştirdim ve Yetki İstiyorum

featured

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı olan Bedri Bora Ertem; “Kaldığım yerden daha bilgili daha donanımlı olarak Elazığ’a hizmet için aday adayı oldum” Dedi.

Gazetemizi ziyaret eden MHP Milletvekili aday adayı Bedri Bora Ertem; Ben daha önce 2015 yılında ki seçimlerde Milletvekili adayı olmuştum. Ardından 2018 yılında yapılan seçimlerde siyasi alanda kendimi geliştirme adına yurt dışı ve yurt içi siyaset akademilerinde ve okullarında eğitim aldım. Bugün daha donanımlı ve daha bilgili, kendini geliştirmiş biri olarak bu göreve talipli olduğumu açıkladım ve aday adayı oldum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Elazığ’ın ilçelerini ve köylerinin çok büyük bölümünü gezmiş biriyim. Ülkemiz son üç yılda önce pandemi sonra deprem nedeniyle sıkıntılı süreçler yaşadı. Bugün seçim çalışmaları bile sessiz sakin yapılıyor.

Bu şehrin problemlerine ve ülkemizin sıkıntılarına çözüm getirme adına Elazığlılar’dan yetki istiyorum. Ben ve arkadaşlarımız bu şehre ve insanlarına, ülkemize hizmet noktasında hazırız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ertem: Kendimi Geliştirdim ve Yetki İstiyorum

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin