Kent Köy ’de ki birliktelik Şehit Cenazesinde yoktu

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ’da dün bir güzellik yaşandı. Kent Köy açılış töreninde yaşanan birliktelik ilimiz adına mutluluk verdi. İktidarı ve muhalefeti ile ortaya konulan güzel görüntüyü maalesef, bu ülke için canını veren Şehit Serkan Mirzaoğlu’nun cenazesinin ilimize getirildiğinde havalimanında düzenlenen törende göremedik.

Vatanımıza yapılan tüm saldırıları bertaraf etmek için görev yapanlar bu görevleri esnasında hayatını kaybetmesi durumunda Şehit sayılır. Son bir ayda ülkemizin değişik illerinde çıkan orman yangınları ile mücadele kapsamında görev yapanlar arasında hayatını kaybedenler oldu. Kahramanmaraş’ta ki orman yangınını sündürmek için görev yaparken düşen yangın söndürme uçağında Pilot olarak görev yapan Elazığlı hemşerimiz Serkan Mirzaoğlu hayatını bu ülkenin ormanlarını kurtarmak için verdiği mücadelede kaybetti. Yani Şehit oldu.

Şehidimizin cenazesi dün akşam Adana’dan ilimize getirildi. Elazığ Havalimanında şehit karşılama töreni yapıldı ancak bu törende ki görüntü bizleri üzdü. Zira bu törende ilimiz adına her alanda mücadele veren CHP Milletvekili Gürsel Erol’un dışında hiçbir Milletvekili ve siyasi yoktu. Gözler bazı isimleri aradı. Buradan soruyorum.

Bu şehrin tek Milletvekili Gürsel Erol mu?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kent Köy ’de ki birliktelik Şehit Cenazesinde yoktu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin