Koç İlkokulu Engellilerle Dayanışma Kulübü öğrencileri mavi kapak kampanyası başlatarak, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldular.

Öğrenciler başlattıkları kampanya ile yüzlerce mavi kapak topladı. Toplanan mavi kapakları öğrenciler, Okul Müdürü Kazım Atıcı ve öğretmenleri ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Fırat’a teslim ettiler.

 

 

Koç ilköğretim okulu Müdürü Kazım Atıcı, hem engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamaya destek olmak hem de geri dönüşüme katkı sağlamak için mavi kapak kampanyasını başlattıklarını ifade etti.

 

 

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Fırat, mavi kapakları çöpe atmayarak derneğe ulaştırmalarını istediklerini belirtti.