Kovancılar’da Peyzaj Çalışmaları Sürüyor

featured

Kovancılar Belediyesi orta refüj, peyzaj kaldırım çevre düzenlemesi ağaçlandırma, bitkilendirme ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi d-300 karayolunun geçiş güzergahında bulunan orta refüjde çarşı merkezinin ağaçlandırma, yeşillendirme ve bitkilendirme çalışmalarını tamamlayan ekipler yol boyunca yapmış oldukları ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarını da sürdürüyor.

Öte yandan ekipler ilçe merkezinde çarşı merkezinin tamamının çevre düzenleme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bir araya geldi sohbet etti.

Başkan Akpınar; “ilçemizde d-300 karayolunun tamamlanmasıyla bizlerde belediye ekiplerimiz ile orta refüjde bulunan ağaçlandırma yeşillendirme ve bitkilendirme çalışmalarına başladık. otomatik sulama altyapı çalışmalarını tamamlayarak, Çarşı merkezimizin yeşillendirme bölümünü tamamladık. Ekiplerimiz ilçe girişinden başlayarak çıkışına kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyor.” Dedi.

Başkan Akpınar ilçe merkezinde yapılan kaldırım çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Hacı Akpınar; “çarşı merkezimin kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyoruz. Modern kaldırım taşları ve peyzaj, yeşillendirme ve çevre düzenlemesi ile ilçemizi daha modern bir görünüme kazandırmak için çalışıyoruz.İlçemizde her alanda yaptığımız çalışmalar ile Altyapısı üst yapısı  ile parklarımız ve Millet Bahçelerimiz ile sıcak asfalt çalışmalarımız ile daha modern bir Kovancılar için çalışıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kovancılar’da Peyzaj Çalışmaları Sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin