Kulüp Satılabilir

featured

İrfan ARSLAN

2023- 2024 Sezonunda 3. Lig 4. Grupta mücadele veren ve son haftalarda topladığı puanlar ile ligde kalan 23 Elazığ Futbol Kulübü yeni sezon öncesi yeni gelişmeler yaşayor.

23 Elazığ FK. Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Başkan Sait Polatoğlu yaptığı açıklamada” Geçen sazon büyük sıkıntılar içinde ligde  mücadele verdik ve bu mücadelenin sonunda ligde kalmanın mutluluğunu yaşadık. Sezon içinde defalarca çağırıda bulunmamıza karşılık Yönetim Kurulumuz maddi ve manevi destek bulamadı. Tüm olumsuzluklara karşılık verdiğimiz mücadelede hedefimize ulaştık.

Yeni sezon öncesi kulübümüz bazı teklifler var. Bu teklifleri Yönetim Kurulumuzda değerlendirmeye alacağız. Bunlardan biri de kulübümüzün el değiştirmesi. Bir takım bizden kulübü almak istiyor. Bu konuda Yönetim Kurulumuzda gerekli istişareleri yapacağız. Bu ayın sonuna kadar bu teklifin kabul görmesi durumunda 23 Elazığ FK. satılabilir. Bu ayın sonuna kadar böyle bir el değişimi söz konusu olmaz ise 23 Elazığ FK. olarak genel kurulumuzu yapacağız.

Yeni sezon için yaşanacak süreç sonunda alınacak karara göre gerekli çalışmaları planlayacağız.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kulüp Satılabilir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin