Lokantalarda Tedbirler Artıyor

featured

ESMA YILDIRIM

Türkiye’de yaz ayındaki vaka sayıları ve artan aşılamanın da etkisiyle koronavirüse karşı alınan bazı tedbirler esnetilerek tekrardan vatandaşlar eski günlerine geri döndü. Bayram tatilinde de milyonlarca insan harekete geçerek yazlık bölgelere ve memleketlerine akın etti. Artan hareketlilik sonrasında 5 binin altına inen vaka sayıları  20 bine  ulaştı.

İç İşleri Bakanlığının gönderdiği genelge ile ve koronavirüse karşı alınan yeni tedbirlerle birlikte lokanta, restoran ve kafeler de müşterilerini tekrardan almaya başlamıştı.Şu an da il bazlı olarak baktığımız da Elazığ’da vaka sayıları oldukça artış gösteriyor.Peki bu vaka sayılarına rağmen işletmelerde ne tür önlemler alınıyor? sorusu da merak uyandırdı.

İşletme sahibi artan vakalara karşı lokantalarda alınan tedbirlerinin eskisine oranla daha fazla olduğunu belirterek” lokanta ,restoran ve cafe gibi yerlerde müşterilerin talebi oldukça fazla. Personellerimizin hepsi maske ile çalışıyorlar. Yaş itibarı ile 20 yaş altı vatandaşlarda aşılanıyor.Müşterilerimizi maske ,temizlik ve sosyal mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak onları karşılıyoruz. Çünkü, bir kez daha kapanma sürecine girilirse, hiçbir işletme bu durumu kaldıramaz. Bu yüzden müşterilerimiz tabiî ki de bu alanlarda oldukça tedbirliler. Bizler tüm vatandaşlarımızı tekrardan aşı olmaya davet ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lokantalarda Tedbirler Artıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin