Memur-Sen İl Temsilcisi Bahşi: Memur Acil Zam Bekliyor!

featured

Kamu işçilerine yapılan zam sonrası memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi yaptığı açıklamada memurun acil zam beklediğini söyledi.

Kamu işçilerine %45’lik zam yapıldı. Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Zam haberinin ardından Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi yaptığı açıklamada memurun acil zam beklediğini söyledi.

Bahşi açıklamasında: “işçilerimiz için hayırlı olsun. Fazlasıyla hak ettikleri bu zam bizleri mutlu çok etmiştir. Fakat Memur ve Kamu İşçisi arasındaki makas açılmış en düşük memur maaşı çok düşük seviyede kalmıştır.  Enflasyonun altında ezilen memur maaşlarının yükseltilmesi ve en düşük memur maaşının 20 bin ₺ seviyelerine çekilmesi, tüm memurlara bu minvalde oransal zam yapılması elzem değil zaruri bir hale gelmiştir. Dedi.

Taleplerinin Temmuz ayı beklenmeden ivedi bir şekilde yapılması gerektiğini ifade eden Bahşi talebimiz bayram ikramiyesi verilmesi ve 1. dereceye yükselen tüm memurlara 3600 Ek Gösterge verilmesidir. Yarın değil, Hemen Şimdi.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Memur-Sen İl Temsilcisi Bahşi: Memur Acil Zam Bekliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin