Merkez İlçe Başkanı Av. Çelik’ten Depremzedelere Uyarı!

featured

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, deprem bölgesinden farklı bir şehre taşınan vatandaşların 2 Nisan tarihine kadar seçmen kayıtlarını bulundukları ile almaları gerektiğini açıkladı.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimler öncesinde depremzede vatandaşlar için uyarılar yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik Deprem bölgesinden gelen vatandaşların 2 Nisan tarihine kadar seçmen kayıtlarını bulundukları ile almaları gerektiğini söyledi.

ÇELİK: 2 NİSAN TARİHİNE KADAR SEÇMEN KAYITLARINI BULUNDUKLARI İLE ALMALARI GEREKMEKTEDİR

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, “Deprem bölgesinden başka şehirlere taşınan afetzede vatandaşlarımızın 14 Mayıs’ta bulunduğu ilde oy kullanabilmesi için 2 Nisan tarihine kadar seçmen kayıtlarını bulundukları ile almaları gerekmektedir. Aksi halde oy kullanmaları mümkün değildir” ifadelerini kullandı. AFAD YETKİLİLERİ BİR SORUN OLMAYACAĞINI AÇIKLADI AFAD yetkilileri ise depremzedelerin bulundukları yerde ikametgahlarını yaşadıkları yere almalarının herhangi bir hak kaybına neden olmayacağını, deprem bölgesindeki vatandaşların haklarının aynen devam edeceğini açıkladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Merkez İlçe Başkanı Av. Çelik’ten Depremzedelere Uyarı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin