Milletvekili  Adayı Sönmez, Fırat Üniversitesi’ni Ve Sebze Halini Ziyaret Etti

featured

Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez Fırat Üniversitesi’ni ziyaret etti. Üniversiteli gençlerle ve öğretim görevlileri ile bir araya gelen Sönmez, istişarelerde bulundu.

Üniversiteli gençler tarafından ilgi ile karşılanan Sönmez; “Geleceğe ışık tutacak olan yeni nesil gençlerimizin haklarını koruyacağız, başta mülakat sistemi olmak üzere fakir fukaranın hakkının yenildiği tüm sistemlerin karşısında duracağız.” dedi.

ATATÜRK İYİ BİR LİDER AYNI ZAMANDA İYİ BİR SANATÇIYDI

Seçim çalışmalarına devam eden Sönmez, Fırat Üniversitesi Öğretim Görevlisi Rüçhan Keçeci’yi ziyaret etti. Daha önce 2 bin endüstriyel atık malzemeden yaptığı Atatürk portresi ile gündeme gelen Keçeci’nin, atık malzemelerden yaptığı sanat eserlerini ilgi ile inceleyen Sönmez, sanata ve sanatçıya değer verilmeyen toplumların geri kalmış toplumlar olduğunu vurguladı.

Ziyarette yaptığı eserler ile görenleri hayrette bırakan Keçeci, Atatürk’ün sanata ve sanatçıya verdiği değere değinerek “Atatürk iyi bir lider aynı zamanda iyi bir sanatçıydı.” dedi.

SÖNMEZ SEBZE HALİNİ ZİYARET EDEREK ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Seçim çalışmaları kapsamında birçok alanda esnafla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, Elazığ Sebze Halini ziyaret etti. Yaptığı ziyaretler esnasında esnafın sorunlarını dinleyen ve çözümüne yönelik stratejler geliştiren Sönmez, “Esnafımızın mahallesi yada bulunduğu yer fark etmiyor. Bildiğim tek şey varsa bu şehirde her sokakta her mahallede her cadde de bulunan tüm esnaflarımız mağdur ediliyor. Ekonomi esnaflarımızın belini bükmüş durumda. Bu kardeşlerimiz akşam evlerine ekmek götürmekte zorluk çekerken Saray Hükümeti bolluk içinde yaşıyor. Burdan söz veriyoruz biz garibanın yanında olacağız, biz emekçinin yanında olacağız.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili  Adayı Sönmez, Fırat Üniversitesi’ni Ve Sebze Halini Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin