Milletvekili Ağar, Bingöl’deki Temayül Yoklamasının Koordinasyonunda Görev Aldı

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Genel Merkezinin görevlendirmesiyle Bingöl’de gerçekleştirilen temayül yoklamasının koordinasyonunda görev aldı.

14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimler öncesi AK Parti Bingöl İl Başkanlığı’nca milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Bingöl Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen temayül yoklamasında 28 milletvekili aday adayı için parti teşkilatlarının katılımıyla dijital ortamda oy kullanıldı. AK Parti Genel Merkezi, Bingöl’deki temayül yoklamasının koordinasyonu için AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Balıkesir Milletvekili Mutluay Demir, Uşak Milletvekili  Mehmet Altay  ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Pırıl Özçelik’i görevlendirdi.

Yoğun ilginin olduğu temayül yoklaması saat 16:00’da sona erdi. Temayül yoklamalarından çıkacak sonuçlar, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulan ve 27 Mart’ta çalışmaya başlayacak alt komisyonlara sunulacak.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, bütün adaylara başarılar dileyerek, sonuçların Bingöl ve Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Memleketi Elazığ’a da gelen Milletvekili Ağar, parti teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Ağar, Bingöl’deki Temayül Yoklamasının Koordinasyonunda Görev Aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin