Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Sivrice’de

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Sivrice İlçesini ziyaret etti. Depremden sonra Elazığ ve Sivrice’de yapılan çalışmaları değerlendiren Metin Bulut, CHP’yi eleştirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, beraberinde AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Sivrice İlçesini ziyaret etti. Vatandaşlarla AK parti ilçe başkanlığında bir araya gelen Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım sorun ve talepleri dinledi.

“Eksiklikler, Algı Operasyonuna Dönüşmemeli”

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partilerinin her fırsatta sorunları çözmek için gayret sarf ettiklerini belirterek; “Gördüğünüz gibi sorunlar birer birer azalarak devam ediyoruz. Ara sıra ufak tefek eksiklikler olduğunda bunları böyle çok manşete çekilecek eksiklikler değil, algı operasyonuna dönüştürülecek şeylerin olmadığını öncelikle Sivrice halkının bilmesi gerekir. Çok önemli bir liderle ve çok güçlü bir iktidar ile biz yollarımıza devam ediyoruz. Önümüzde daha önemli seçimler var inşallah oylarımızı arttırarak o sürece doğru her gün çalışarak kendi üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut’ta, deprem sonrasında kent genelinde 23 bin konut yaptıklarını ifade etti. Deprem sonrası yapılan hizmetlerin kolay olmadığını kaydeden Bulut; “Bunlar kolay organizasyonlar değil. Allah’a hamd olsun ki sizlerin desteğiyle güçlü bir iktidara sahibiz ve bu güçlü iktidar çok kısa zamanda bunları yaptı. İlçemizde de şuanda 307 tanesi şuanda bitmek üzere, son depremle birlikte yaklaşık 170 de oradan oldu toplamda 477 tane yani bu ilçemizde inşallah 500 e yakın konutumuzu inşa etmiş olacağız. Bunu ben hep söylüyorum dünyanın hiçbir yerinde böyle bir örneklik yok.” dedi.

Sivrice’de yapılan 500 konutla ilçenin standardının artacağını ifade eden Metin Bulut, en yaşanabilir ilçe haline geleceğini söyledi.

“Okul Yaptıracaklardı 1 Sene Geçti”

Ana Muhalefeti eleştiren Metin Bulut, CHP’nin okul yaptıracağını açıklamasının üzerinden 1 yıl geçtiğini ve okulların yapılmadığını ifade etti.

Metin Bulut; “Deprem bitti 347 gün sonra CHP heyeti geldi. Elazığ’da bir deprem olmuş diye. Depremin hemen akabinde bu ülkenin Cumhurbaşkanı sabahında buraya geldi. 2 saat sonra bütün bakanların hepsi Elazığ’a geldi. Siz ancak 347 gün sonra gelebilmeyi akıl ettiniz. Keşke geldiğinizde birde eli boş gelmemeyi akıl etseydiniz yaraların sarılması için 2 tane de okul yaptıralım deseydiniz dedik. CHP’li vekil dedi ki Metin Bey haklı 2 okulda biz yapacağız. Arkadaşlar 1 sene geçti. Biz 23 bin tane binayı bitirdik hala 2 tane okul yok. Demek ki bu işler o kadar kolay değil sadece konuşmakla olmuyor. Bizler bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyi konuşmadık.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Metin Bulut ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım daha sonra Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural ile bir araya geldi

Bulut ve Yıldırım’ın ilçedeki ziyaretlerinin bir başka durağı Sivrice Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Turgay Gündoğan tarafından karşılanan Bulut ve Yıldırım, belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Sivrice İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve İL Başkanı Şerafettin Yıldırım, yapımı devam eden TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Sivrice’de

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin