Milletvekili Bulut ve Milletvekili Erol Arasında Sert Polemik

featured

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un stadyumun tabela değişikliği ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sosyal medya hesabından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a stadyumun tabela değişikliği ile ilgili yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Milletvekili Bulut, stadyumun isminin değişmediğini vurgulayarak “Sen her şeyi istismar edebilirsin” dedi.

Milletvekili Bulut yaptığı paylaşımda; “CHP mv. Gürsel Erol stadyumun isminin değiştiği yok. O gördüğün tabela işin adı. Alıntıladığın röportajı anlayana kadar oku. Sen okuduğunu anlayamazsın, başkasına okut. Sen her şeyi istismar edebilirsin. Seviyesizce yazdığın hakaretine gelince günü gelince hakkettiğini bulacaksın. CHP mv. Gürsel Erol CHP’deki Atatürk düşmanı İstanbul İl Başkanınıza, Dersim olaylarına katliam diyen Bursa Milletvekilinize, Atatürk posterini indiren Aylin Nazlıaka’ya cevabın nedir? Onlara da “Hiçbir Güç” Atatürk’e bunları söyleyemez diyebildin mi?” dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Milletvekili Bulut’un kendisi hakkında yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabından Bulut’a cevap verdi.

Milletvekili Erol, yaptığı açıklamada; “Milletvekili Erol, “AKP mv. Metin Bulut sana cevap vermeye gerek bile duymuyorum. Sözcü gazetesindeki kendi açıklamanı okuman ve bu fotoğrafa bakman yeterli. Artık Elazığ halkı yalanlarınıza inanmıyor. Keşke, “stadyumun isminin değiştirilmesi bizim bilgimiz olmadan yapılmış, hemen müdahale edip yetkili Bakan’la görüşüp Ulu Önder Atatürk’ün adını stadyuma veriyoruz,” deseydin ve ben de sana teşekkür etseydim. Yalan dolan yok artık!” ifadelerini kullandı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol statla ilgili önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na taşıdıklarını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı;

“Atatürk’ün ismine stadyumda bile tahammül edemeyenler, biz bunu 2019’da öngörmüştük. Elazığ halkı bunun değerlendirmesini yapacaktır. Görev yine bize düştü, gerekli görüşmeleri yapıp Ulu Önderimizin adının stadımıza verilmesini sağlayacağız. Merak etme #Elazığsahipsizdeğilsin. Biraz önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile telefonla görüştüm. Elazığ Stadyumu ile ilgili verdiğim bilgiler doğrultusunda inceleme başlatıp sürecin takipçisi olacağını ifade ettiler”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Bulut ve Milletvekili Erol Arasında Sert Polemik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin