Milletvekili Demirbağ, Keban Ve Ağın’da

featured

Ağın ve Keban İlçelerinde temaslarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Terör örgütü ve Türkiye düşmanlarının el ele vererek desteklediği Millet İttifakı ve Kılıçdaroğlu’na karşı Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenmeye devam ediyor.  Sadece 7’li Masa’ya karşı değil, 7 düvele karşı mücadele veren Sayın Cumhurbaşkanımız seçimleri alnının akıyla, muvaffakiyetle ilk turda alacak.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ağın ve Keban İlçelerinde bir dizi temasta bulundu.

Milletvekili Demirbağ İlk olarak, Ağın’da AK Parti Ağın İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirbağ daha sonra, Ağın’da ikamet eden Bülent Akkoyun isimli vatandaş ve önceki dönem İl Genel Meclisi Üyelerinden Feyzi Uzunoğlu’yu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken, önceki dönem Belediye Başkanlarından Mustafa Yantür’ün evine misafir oldu.

Milletvekili Zülfü Demirbağ Ağınlı esnaflarla da bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Demirbağ ardından Keban İlçesinde, AK Parti Keban İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Demirbağ ardından, Kebanlı esnaflarla buluştu.

14 Mayıs seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Zülfü Demirbağ; “İlçe gezilerimiz kapsamında bugün Ağın ve Keban İlçelerimizi ziyaret ettik. Önemli bir seçim arifesindeyiz. Pazar günü Ülkemizin geleceğine önemli derecede etki edecek bir seçim gerçekleştirilecek. ABD, Avrupa ve dünyanın merak ettiği Ülkemiz için bir kader seçimi yapılacak. Terör örgütü ve Türkiye düşmanlarının el ele vererek desteklediği Millet İttifakı ve Kılıçdaroğlu’na karşı Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün İstanbul mitingine resmi rakamlara göre 1 milyon 700 bin kişi katıldı ancak yolların trafiğe tamamen kapanması neticesinde yaklaşık 2 buçuk milyon dolayında vatandaşımız miting alanına akın etmişti. Sayın Cumhurbaşkanımız bu seçimleri kazanacak inşallah. Sadece 7’li Masa’ya karşı değil, 7 düvele karşı mücadele veren Sayın Cumhurbaşkanımız seçimleri alnının akıyla, muvaffakiyetle ilk turda alacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Demirbağ, Keban Ve Ağın’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin