Milletvekili Demirbağ: Dönemimizde Elazığ’a Kazandırılan Stadımız, Hayırlı Olsun

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Milletvekilliği dönemlerinde Elazığ’a kazandırılan Yeni Atatürk Stadyumu’nun Elazığ’a hayırlı olması temennisinde bulunarak; “İnanıyorum ki hemşehrilerimiz Pazar günü stadyumu doldurarak, unutulmayacak bir günün, ambiyansın yaşanmasına vesile olacak ve kulübümüz, galibiyete imza atacak.” dedi.

Yapımı tamamlanan Yeni Atatürk Stadyumu Pazar günü TFF 3. Lig 1. Grup’un 32. Haftasında oynanacak ES Elazığspor, K. Karaköprü Belediyespor mücadelesiyle kapılarını açıyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’a kazandırılan önemli yatırımla ilgili açıklamalarda bulunarak, Elazığspor’a başarılar diledi.

Milletvekili Demirbağ; “Dönemimizde Elazığ’ımıza kazandırdığımız ilimize yakışır Yeni Atatürk Stadyumu, Pazar günü kapılarını açacak. Elazığspor’umuz Karaköprü Belediyespor müsabakasını 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Elazığ Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynayacak. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz Pazar günü bu muhteşem stadyumu doldurarak, unutulmayacak bir günün, ambiyansın yaşanmasına vesile olacak ve kulübümüz, galibiyete imza atacak.

Bu vesileyle Yeni Atatürk Stadyumu’muzun Elazığ ve ilimizin güzide spor kulübüne hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni stadyumumuzla beraber Elazığspor’umuzun yeni ve büyük başarılara imza atmasını diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Demirbağ: Dönemimizde Elazığ’a Kazandırılan Stadımız, Hayırlı Olsun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin