Milletvekili Demirbağ: Malatya’daki Enkazlarda Arama Kurtarma Çalışmalarını İnceledi

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ağır yıkıma yol açtığı Malatya’da arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Demirbağ, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte depremzedelerle bir araya gelerek, acılarını paylaştı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ’a gelerek daha önce boşaltılan ve depremde yıkılan binada incelemelerde bulunup, binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Merhum Ali Şara’nın taziyelerine katıldı.

Demirbağ daha sonra, Adıyaman’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden ve Elazığ’da son yolculuğuna uğurlanan Merhum Öner Ünal’ın cenaze namazına katıldı.

Milletvekili Demirbağ, depremin ardından Malatya’da iki gün boyunca çeşitli temaslarda bulundu. Demirbağ ilk gün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile birlikte, Malatyalı depremzedelere çorba ikram ederek, depremzedelere moral verdi. Milletvekili Demirbağ daha sonra, enkazlarda devam eden arama kurtarma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KARAASLAN, ÇALIK VE DEMİRBAĞ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Milletvekili Zülfü Demirbağ bugün de Malatya’da vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte depremzedelerin acılarına ortak oldu. Karaaslan, Çalık ve Demirbağ enkazdaki arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili yetkililerden de bilgi aldı.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: MALATYALI KARDEŞLERİMİZİN ACISINA ORTAK OLUYORUZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Çok büyük 2 deprem yaşadık. Bir çok ilde şiddetini hissettiren depremler, bir çok binayı enkaza çevirdi. Rabbim, yardımcımız olsun inşallah. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz de iki gün boyunca Malatya’daki kardeşlerimizin acılarına ortak oluyoruz. Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alıyoruz. Devlet, Millet el ele; bu zor günleri aşacağız inşallah.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Demirbağ: Malatya’daki Enkazlarda Arama Kurtarma Çalışmalarını İnceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin