Milletvekili Demirbağ: Türkiye Ve İslam Düşmanları, Millet İttifakı’nın Destekçisi

featured

Parçikan Vakfı tanışma toplantısında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Sayın Cumhurbaşkanımızı 7 düvele karşı olabildiğince güçlü bir şekilde seçmemiz lazım. Özellikle ilk turda Ülkemizin bağımsızlık mücadelesini veren bu lidere gereken gücü verelim ve böylece dünyadaki Türkiye ve İslam düşmanlarına karşı yumruğunu masaya koysun.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Mücahit Yanılmaz ve Murat Öz ile beraber, Parçikan Vakfı Başkanı Osman Avcıl ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Milletvekili Demirbağ, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak Millet İttifakı’nı eleştirdi. Demirbağ’ın konuşması şöyle;

“Adaylık sürecinde biz de dahil aralıklı da olsa Milletvekilliği görevi yaptığımız için listede olmadık. Sürecin hemen ardından Elazığ’a gelerek SKM açılışına katıldık ve arkasından 8-10 günlük süre zarfında temaslarımız oldu.  Akabinde İstanbul’dan Sayın Bakanlarımız Süleyman Soylu ve Murat Kurum’un seçim çalışmalarına iştirak ettik. Pazar günü ise Büyük İstanbul Mitingine katıldık. O muhteşem mitingde resmi rakam 1 milyon 700 bindi ancak toplam neredeyse 2 buçuk milyon vatandaşımızın katılımı gerçekleşti… Görünürde 7’li masa… Daha sonra 19’lu masa oldu. Kılıçdaroğlu, Kalkandaroğlu,  Gelecek, gidecek, yatacak, kalkacak, PKK, FETÖ, LGBT, ABD, Avrupa, Türkiye ve İslam düşmanları, ne kadar Osmanlıdan dolayı kuyruk acısı varsa Millet İttifakının destekçisi.”

“14 MAYIS’TA KILIÇDAROĞLU VE ETRAFINDAKİLER, EYT’DEN EMEKLİ OLACAK”

“Kılıçdaroğlu masaya oturana Cumhurbaşkanı yardımcılığını verdi. HDP’ye 4 bakanlık, İYİ Parti’ye alacağı oy oranına göre 4-6 bakanlık. Kılıçdaroğlu önüne gelene görev dağıtıyor. Ne zamana kadar dağıtacak? Ayın 14’üne kadar. 14 Mayıs’ta dağıtacak bir şey kalmayacak. Pazar günü %53 oy oranı ile bu önemli seçimleri kazanacağız ve ardından Kılıçdaroğlu, etrafındakilerle birlikte EYT’den siyaseten emekli olacaklar.”

“İNŞALLAH ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ELAZIĞ’IMIZA HİZMETLER DE DEVAM EDECEK”

“Hep birlikte gayret edeceğiz, seçim günü sandığa gideceğiz ve Milletçe üzerimize düşeni yapacağız… Bütün dünya hücum ediyor. Kandil’den gelen zırvaların haddi hesabı yok, FETÖ keza… ABD’si, Avrupa’sı, işte The Economist Dergisi… Diyor ki; Kılıçdaroğlu’nu canı gönülden destekliyoruz. Bütün dünya el ele verdi. Sosyal medyada yalanların, iftiraların, provokasyonların haddi hesabı yok. Milletimiz bunları görünce kenetlendi.  28. Dönemde Elazığ milletvekili adayı arkadaşlarımız da görev alacak. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte Elazığ’ımıza hizmetler de devam edecek. Elbirliğiyle arkadaşlarımıza bu hizmet fırsatını verelim.”

“Sayın Cumhurbaşkanımızı 7 düvele karşı olabildiğince güçlü bir şekilde seçmemiz lazım. Özellikle ilk turda Ülkemizin bağımsızlık mücadelesini veren bu lidere gereken gücü verelim ve böylece dünyadaki Türkiye ve İslam düşmanlarına karşı yumruğunu masaya koysun.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Demirbağ: Türkiye Ve İslam Düşmanları, Millet İttifakı’nın Destekçisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin