1. Haberler
  2. Politika
  3. Milletvekili Işıkver ve Başkan Bal’dan Esnaf Ziyareti

Milletvekili Işıkver ve Başkan Bal’dan Esnaf Ziyareti

featured

İREM AVCI

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Elazığ genelindeki ziyaret programlarına aralıksız devam ediyor.

Resim

Milletvekili Işıkver ve Başkan Bal, bu kapsamda Namık Çiftçi Caddesi’nde esnaflarla bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ardından Saray Camii’nde vatandaşlarla buluşarak samimi sohbetlerde bulunan MHP heyeti, Gazi Caddesi’nde de esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Resim

Ziyaret programı kapsamında, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de bir araya gelen Semih Işıkver ve Yunus Bal, Filistin halkının direnişine ve Gazze’ye desteklerini yineleyerek dayanışma mesajı verdiler.

Resim

MHP heyeti, programlarının devamında Keban ilçesini ziyaret etti. İlçede incelemelerde bulunan Milletvekili Semih Işıkver, Keban’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Resim

Milletvekili Işıkver yaptığı açıklamada, “Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz görüşmenin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un talimatlarıyla, TOKİ tarafından Keban’da kentsel dönüşüm süreci başlatılacak. Bu kapsamda, Keban’ımızın uzun yıllardır dönüşümü sağlanamayan cadde ve sokaklarında incelemelerde bulunarak, proje safhası öncesi bölgeyi esnafımız ve hemşehrilerimizle birlikte değerlendirdik. Keban’ı hak ettiği modern standartlara kavuşturacağız. Hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Işıkver ve Başkan Bal’dan Esnaf Ziyareti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin