Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ramazan Bayramının ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanının da katılım gösterdiği programda birlik ve beraberlik mesajları verildi
Ramazan Bayramı dolayısı ile Milliyetçi Hareket Partisi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.
Bir otelde düzenlenen programa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Bal, İlçe Belediye Başkanları ve parti mensupları katılım gösterdi.
Bayramlaşma programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi ve Eski Elazığ Belediye Başkanı Behçet Susmaz, Ramazan bayramını dava arkadaşlarıyla birlikte kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Behçet Susmaz: “Bu bayramın ve bayramların milletimiz için ülkemiz için devletimiz ve vatanımız için bu ülkede yaşayan insanlarımız için hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyor ve hepinizi saygıyla Selamlıyorum.” Dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı Cumhur İttifakı olarak bayramlaşma programında bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş: “Özellikle biliyorsunuz son günlerde ülkemizi sıkıntıya sokmak isteyen bir zihniyet var biz bu zihniyeti çok iyi tanıyoruz bu zihniyetin daha önce yaptıklarını da çok iyi biliyoruz bize Yabancı değiller bunlar ve çok geriye gitmeyelim daha çok kısa süre içerisinde 2023 seçimlerinde hatırlarsanız bir masa kurulmuştu bu masanın etrafında da liderler vardı. Bunların düşüncesi bu vatan bu bayrak bu toprak bu ülkeye hizmet değil koltuk ve rant kavgası. Bunların yalan söylediklerini kendileri de biliyor bunların yalan söylediklerini biz de biliyoruz. Ama hala utanmadan arlanmadan yalan söylüyorlar. Bayramlar Bu açıdan son derece önemli ama şunu şunu asla düşünemiyorlar bizim bu ülkeye bu bayrağı bu toprağa canını verecek gençlerimiz var. Bizim bu ülke için gecesini gündüzüne katan Bilge liderimiz Devlet Bahçeli var bizim bu ülke için gecesi gündüzü demeden Yolları aşındıran ve gerçekten siyaset duayeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bize düşen biz birlik beraberlik içerisinde ki bu bayramlar bunun içinde bir vesiledir ve daha güçlü olabilmek için el ele omuz omuza hep beraber Türkiye diyeceğiz hep beraber Elazığ diyeceğiz ve hep beraber yol yürüyeceğiz.” Dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı: “Son iki haftadır Türkiye’de farklı gündemlerle uğraşıyoruz. Evet bizler eser ve hizmet Siyasetini bu ülkede hâkim kılma mücadelesini verirken 2 haftadır biz Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in tiyatrosunu izliyoruz. 35 yıl öncesine giderse o süreçlerde evlatlarını okutmak için evlatları iyi üniversiteleri kazansın diye gece gündüz çalışıp evlatlarının başarısı için uğraş veren aileler varken bir tarafta da Kıbrıs’ta bir özel üniversitede Kayıt yaptıran ve YÖK’ün tanımadığı üniversitelerin tanımadığı bir üniversiteden usulsüz bir kayıt yaptıran zat-ı muhteremle karşı karşıyayız. Şimdi istiyorlar ki bu emek hırsızlığını görmezden gelelim. Ama bu hırsızlığı bu emek hırsızlığını görmezden gelmek mümkün değil.” Dedi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhur İttifakının 15 Temmuz’dan bu yana Türkiye’nin bekasını korumak için dimdik ayakta durduğunu kaydetti.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları: “Cumhur ittifakı ruhu 15 Temmuz fiilen kuruldu ve o gün FETÖ işgali ülkemizi bölmek istediler ve milli bekamıza kast etmek istediler. O gün Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla Cumhur ittifak kurulu ve o günden itibaren Doktor Devlet bahçeli cumhurbaşkanımızdan dost oldu cumhurbaşkanımıza sırdaş olduğu cumhurbaşkanımıza yoldaş oldu ve o günden itibaren öyle bir ittifak kurulduğu ki o günden sonra Türkiye’de tarih yeniden yazılmaya başladı. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı milli bekamıza ülkemize düşmanlık edenlere bizler aynı cephede dağ gibi durduk ve Allah’ın izniyle o günden sonra da milletimizin birliğine dirliğine ve bekasına karşı kimse duramadı.” Dedi.
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhur İttifakı’nın siyasi bir ortaklık olmadığını ifade ederek Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenlerin başarılı olamayacağını ifade etti.
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım: “Evet 10 yılı aşkın da bir süre birlikte Cumhur ittifakı ortaklığı yapıyoruz siz değerli arkadaşlarımıza kardeşlerimizle birlikte bu sıradan bir ortaklık siyasi bir ortaklık değil adı beka olarak konulan söz konusu vatansa Gerisi teferruat denilen bir ortaklık âmâsız fakatsız lakinsiz bir araya gelindi şartlar konulmadı çok Saygın bir birliktelik oluşturuldu ve bu birlikteliği anlamakta zorlananlar var ufku yetmeyenler var iradesiz ve çapsızlar da var onlar bugün ülkeyi yeniden kaosa sürüklemek istiyorlar sokakları karıştırmak istiyor toplumun sinir uçlarıyla oynamasınlar sokakları da iyi biliriz caddeleri de iyi biliriz.” Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ’ın sorunlarına değinerek, Milletvekilleri olarak kurdukları birliktelik ile Elazığ’ın kronikleşmiş sorunlarını çözebileceklerini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver: “Bakın Elazığ’ın Hakikaten bu birlikteliğe ne kadar ihtiyacı varsa Biz bugün siyasetçiler olarak şehrimizin siyasetçileri olarak nasıl bir aradaysak bunu bir an evvel bu potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye çevirmemiz ve şehrimizin kronikleşmiş problemlerini ortadan kaldırmamız lazım. Bugün bir çimento fabrikası var şehrin ortasında bir garabet biz maalesef çimento fabrikası ile ilgili bir mücadele verirken bir bakıyorsunuz şehrin başka bir insiyatifi başka bir önemli kurumun başındaki kişi alıyor ağırlıyor ve anlaşma yapıyor bir bu tarafa dönüyoruz diyor ki Sanayi Sitesi ile ilgili bir çalışma yapalım bir bakıyorsunuz şehirde bir başka insiyatif ortaya çıkıyor onlar da lastik gibi işi başka bir yere çekiyorlar hakikaten çok şanslı bir dönemi icra ediyoruz çünkü 5 milletvekilimizde Sayın Gürsel Erol burada yok bu gün biz Cumhur ittifakının paydaşları olarak bir aile olarak tabii ki Bayramı kendi aramızda kutluyoruz ama Gürsel Bey’e de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Biz bugün şehirle ilgili hangi problemi çözmeye çalışsak Sayın Gürsel Erol’da yanımızda duruyor. Bu ekibin varlığından da faydalanmak istifade etmek suretiyle şehrimizi yeni yüzyılda Türkiye’ye 100 Yılı olacağına inandığımız yeni asırda hak ettiği yere getirmemiz lazım. Dolayısıyla ben hepinizden de bu hususta gerekli kamuoyunu oluşturulması noktasında bakınız çimento fabrikasında durmadan örnek veriyorum bugün bu şehirde başımıza toz duman yakarken Sizin sesiniz çıkmazsa vallahi size iyiyse bir müddet sonra ben bana da iyidir diyeceğim köşeme çekileceğim.” Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 80’li yılları hatırlatarak Cumhuriyet Halk Partisinin Vatandaşları sokaklara çağırmasının bir çözüm olmadığını ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal: “Gündemimiz Aslında çok yoğun sokaklara çağırıyorlar 80’de bu Sokak harbini yaşayan Sokak savaşını yaşayan abilerime öncelikle teşekkür ediyorum. Ben Özgür Özel’e ve onun muhtelif avanelerine seslenmek istiyorum. Bugün siz sokaklarda bir şeyler yapıyorsanız Milliyetçi Ülkücü Hareketi lideri bizi tuttuğu için yapıyorsunuzdur. Biz dün o sokaklara sahip çıktık o sokaklarda kan verdik can verdik bedel ödedik size bırakmadık. Bugün de bu şehirde ve diğer şehirlerde yürüyüş yapıyorsanız inanın sadece biz izin verdiğimiz için yapıyorsunuz. Sadece liderimiz genel başkanımız müsaade edin dediği için yapıyorsunuz.” Dedi.