MÜSİAD’ın Konuğu Orman Bölge Müdürü Çetiner Oldu

featured

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner oldu.

MÜSİAD üyesi Elazığ Döviz Firması sahibi Erdal Biçer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, ülkemizde meydana gelen orman yangınları, doğal afetler, şehrimizin orman varlığı, bölge müdürlüğünün ilimizde yapmış olduğu çalışmalar, MÜSİAD hatıra ormanlarının arttırılması konularının yanış ıra, MÜSİAD üyesi Erdal Biçer tarafından MÜSİAD üyelerine yeni nesil kripto para, altın, döviz kurları ile alakalı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin GÜRKAN, katılımcılara teşekkür ederek, orman yangınlarında ve doğal afetlerde yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diledi.

Gürkan konuşmasında; “Ormanlar bir ülkenin akciğerleri ve en büyük zenginlik kaynağıdır. Ağaçsız ve ormansız bir uygarlık düşünülemez. Orman kişilerin değil, devletin ve milletin malı olan milli bir servettir. Ormanı tahrip etmek, baltalamak, yakmak, ekilecek arazi için de olsa açmak ve sökmek vatan ve millete en büyük ihanettir. Ormanlarımızı korumak, boş alanları ağaçlandırmak hepimize düşen bir yurt görevidir. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in, “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz.” hadis-i şerifi ormanlarımızın önemini ve kutsallığını açıkça bildirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Orman Bölge Müdürümüz Sn. Muhammed Salih Çetiner’e davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyor, yapmış oldukları bu önemli görevde kendilerine ve çalışanlarına başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MÜSİAD’ın Konuğu Orman Bölge Müdürü Çetiner Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin