Nazırlı: Elazığ’ın Sorunlarına Kalıcı Çözümler Bulacağız

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda AK Parti’nin muhtarlara verdiği önemin sorunların çözümüne büyük katkı sağladığını belirterek gelecek dönemde bu sayede Elazığ’ın sorunlarına kalıcı çözümler üreteceklerini vurguladı.

Elazığ’da kadınların ve gençlerin vekili olacağı iddiası ile seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, şehirde ayak basmadık yer bırakmayacak şekilde temaslarını sürdürmeye devam ediyor.

Nazırlı, bu kapsamda Yazıkonak’ta miting havasında gerçekleşen seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Yazıkonak’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Nazırlı, burada yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ve Ankara’daki programlarındaki yoğun katılımın birilerini rahatsız ettiğine vurgu yaparak; “14 Mayıs zaferimiz artık meydanlarda iyiden iyiye hissediliyor. Bunu görenler şimdiden tedirgin olmaya başladı. İnşallah bu coşku sandığa en iyi şekilde yansıyacak ve milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’a devam diyecek.” şeklinde konuştu.

Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Vali Fahri Bey Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, Birlik Vakfı Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti. Gençlerle burada bir araya gelen Nazırlı, heyecanı ve enerjisi yüksek Elazığlı gençlerin Türkiye Yüzyılı’nı iple çektiğini söyledi.

Şehrin batısındaki çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdüren Nazırlı, Park Yirmiüç AVM’de esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve beklentileri dinledi.

Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’a ayrı bir önem veren Milletvekili Adayı Nazırlı, Harput’taki temaslarını da sürdürüyor. Bu kapsamda Harput Gümüşbağlar Köyü’ne düzenlenen Bölge Muhtarlar Toplantısı’nda muhtarlarla bir araya gelen Nazırlı, Elazığ’ın kararının net olduğunu bir kez daha vurguladı. Nazırlı, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Her muhtar buluşmamız, aramızdaki muhabbet bağını güçlendirdiğimiz, istişare ettiğimiz, şehrimizin meselelerini enine boyuna görüştüğümüz güzel zaman dilimlerine dönüşüyor. Bu vesileyle şehrimizin her tarafındaki pek çok mahallemizin, köyümüzün sorunlarına hassasiyetle yaklaşıyoruz. Demokrasi piramidinin tabanıyla tavanı arasındaki engeller ortadan kalktıkça inşallah sorunlarımıza daha kalıcı ve hızlı çözümler bulabileceğiz. Muhtarlarımızla aramızda tesis ettiğimiz güçlü bağ sayesinde şehrimizin sorunlarını kısa vadede çözüme kavuşturmuş olacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazırlı: Elazığ’ın Sorunlarına Kalıcı Çözümler Bulacağız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin