Oğuzhan Demir, MHP’den Adaylık Başvurusunu Yaptı

featured

Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem Elazığ milletvekili adayı ve eski il başkanı Oğuzhan Demir, MHP Genel başkanlığına giderek Elazığ milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem Elazığ milletvekili adayı ve eski il başkanı Oğuzhan Demir, MHP’den Elazığ Milletvekili Aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. MHP Genel Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Demir, yarım kalan işini bitirerek Elazığ’a sahip çıkacaklarını belirtti.

Demir, “Kıymetli Elazığlı hemşehirlerim ve değerli dava arkadaşlarım hepiniz memleketime olan sevdamı davama ve liderime olan sadakatimi ve teşkilata olan hizmetimi yakinen bilirsiniz. Yarım kalan işimizi tamamlamak ama bilhassa aziz milletimize hizmet etmek için Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezimize giderek resmi başvurumu yaptım. Bu necip millete terimin son damlasına kadar hizmet etmek taşlayabileceğim en büyük şeref, evlatlarıma bırakacağım en büyük mirastır. Elazığ’ımıza, yuvamıza ve yarınlarımıza sahip çıkmak için yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olduğumu huzurlarınızda da ilan ediyorum” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oğuzhan Demir, MHP’den Adaylık Başvurusunu Yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin