Öztürk: Bu takımı belediye başkanı düşürdü

featured

İrfan ARSLAN

Elazığspor Genel Kurulunda yapılan oylama sonucunda Serkan Çayır’ın yeni kulüp başkanı seçilmesinin ardından bir veda konuşması yapan Selçuk Öztürk Serkan Çayır’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni bir dernek kuracağını ifade etti.

Elazığspor Başkanlığına veda eden Selçuk Öztürk veda konuşmasında şunları söyledi.

“ Biz Şahin Şerifoğulları yüzünden küme düştük. Yeterli desteği görmedik. Projeler ürettik cevap alamadık. 110 bin TL’lik elektrik borcunu ödemediler, bizim bir tek 400 bin TL’ lik deplasman giderlerimizi karşıladılar, personelimizi belediyede işe alıp, domates, biber, patlıcan verdiler. Başka hiçbir şey yapmadılar. Elazığspor arsasına 8 kat imar verildi, burayı değerlendirelim dedim, geldiler buraya cezaevi yaptılar. Biz Ankara’da bir toplantı yaptık. Bu takımın ligde kalması için 2.5 Milyon TL.ye ihtiyacımız olduğunu söyledim. Bu paranın verileceğini söylediler ancak sadece 400 bin lira verdiler.

Çok çaba gösterdik kulübümüzü düze çıkartmak için. İl Özel İdare Basketbol Takımı 2 senede 15 milyon para harcamış. Elazığsporun has çocukları aç kaldı. Çimento fabrikasından Elazığspor 11 yıldır para almadı. Ama İl Özel İdare’ye verdiler.

Şimdi Elazığlı siyasiler Elazığspor kapansın, Elazığspor bizim üzerimizde kambur diye düşünüyorlar. Bana destek olunmadı. Şimdi buradan sesleniyorum. Hadi bana destek olmadınız, bakayım Serkan Çayır kardeşime ne yapacaksınız? Şayet Serkan Başkanım da bırakırsa ben gelip alırım. Bu kulüp kapanmayacak. Biz Serkan’a güveniyoruz. Ona belediye başkanı, vali destek çıkmak zorunda.

BİR DERNEK KURACAĞIM

Bir dernek kuracağım, 5000 üyelik şimdi görün Elazığ’ın, Elazığspor’un sorunlarını nasıl konuşacağım, bu şehir susturuldu, artık susmayacağız takımı küme düşürdüğüm için üzgünüm ama tüm suç bana destek olmayanların.

Elazığ halkından tek isteğim, liyakate oy vermeleridir. Beni görürsünüz görmezsiniz Ankara’ya taşınacağım hakkınızı helal edin..”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öztürk: Bu takımı belediye başkanı düşürdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin