Öztürk: Yeni Bir Kadro İçin Yeterli Zaman Var

featured

İrfan ARSLAN

Elazığspor’un transfer tahtasını açmak için girişimlerde bulunan eski başkanı Selçuk Öztürk; “Ben transfer tahtasını açacağımı, açamazsam istifa edeceğimi açıklamıştım. Yaklaşık 30 gündür gece gündüz demeden transfer tahtasını açabilmek için girişimlerde ve görüşmelerinde bulundum. Olmadı. Açamadım. Sonuçta istifa ettim. Bugün yeni bir yönetim kurulunun oluşması için çalışmalar yapılması durumunda yeni yönetim kurulunun tahtayı açma ve transfer yapması için önünde yeterli süre olacaktır” dedi.

Depremi Kullanamadık

Elazığ’ın 24 Ocak’ta yaşadığı depremin ardından Elazığspor için yeni imkânlar oluştuğunu belirten Selçuk Öztürk; “Bu imkânları harekete geçirmek ve kulübün sıkıntılarını gidermek adına Bakanlarımız ise birkaç kez görüştüm. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bu konuda gerekenin yapılması talimatını verdi. Ancak ilimizin yöneticileri ve siyasileri bu konuda bir çalışma yapmadı. Giresun’ da bir afet yaşadı. Sonucunda Giresunspor’un tüm sıkıntılarına çözüm getirildiği gibi takım şampiyon olarak Süper Lige yükseldi. Biz ilimizde meydana gelen afetin Elazığspor’a olumlu katkı sağlamasını ve takımın başarılı olması için gerekli adımları attıramadık. Sonuçta bu takım küme düştü.”

Yeterli Süre Var

Takımın yeni sezon öncesi yeni bir Yönetim Kuruluna kavuşması için yeterli sürenin olduğunu belirten Selçuk Öztürk; “Ben istifa ettim ve aday olmayacağım. Mevcut adaylar delegelerin tekdirine bağlı olacaklar. Ya da yeni bir yönetim kurulu oluşturulur ve kongrede göreve getirilir. Bu arada şunu da belirtmemde fayda var. Ben Süleyman Selmanoğlu’nun Belediye Başkanlığı döneminde ilk kez Başkanlığı teklif ettiklerinde genel kurulu beklemeden futbolcular ile görüşme yaptık anlaşmaları imzaladım ve genel kurulda Yönetime seçildim. Bugünde ilimizin yöneticilerinin böyle bir düşüncesi varsa bugün bu kişilere görevi verip gerekli çalışmaları başlatsınlar. Genel Kurulda da göreve gelirler. Yeni sezon öncesi takımımızın transfer tahtasını açması, transfer yapması ve lige hazırlanması için yeterli süre var. Bunun iyi kullanılmasını istiyorum.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öztürk: Yeni Bir Kadro İçin Yeterli Zaman Var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin