Prof. Dr. Bilal Çoban, Başkan Alan’a Ziyaret

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Bilal Çoban, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Başkan Alan, ziyaretlerinden ötürü Çoban’a teşekkür ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Prof.Dr.Bilal Çoban’a çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı, Kıymeti dostum Prof.Dr.Bilal Çoban Odamızı ziyarete geldiler. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Memleketimiz için kimler hayırlıysa Rabbim onlara istedikleri makamı nasip etsin. Önümüzdeki seçimlerin Şimdiden İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, çıkmış olduğu yolda da Sn.Prof.Dr.Bilal Çoban’a başarılar diliyorum ” Dedi.

İDRİS ALAN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDERİM

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Bilal Çoban, “Kıymetli Başkanım, öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Elazığ için çalışıyoruz, Elazığ için mücadele gösteriyoruz. Bugün de seçim ziyaretlerimiz kapsamında ilimizin lokomotif kuruluşlarından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Sn.İdris Alan Başkanıma göstermiş olduğu misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim.  ” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prof. Dr. Bilal Çoban, Başkan Alan’a Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin