Prof. Dr. Devecioğlu: Delegeler İle Görüşmelere Başladım

featured

İrfan ARSLAN

Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı  seçimi için aday olduğunu açıklayan Prof. Dr.  Sabahattin Devecioğlu, adaylığı için Delege desteğini alma görüşmelerden başladığını açıkladı.

TFF Başkanlığı için aday olan Prof. Dr.  Sabahattin Devecioğlu Gazetemize yaptığı özel açıklamada” Bu sadece benim yapacağım çalışmalar ile yapılacak bir iş olamaz. Güçlü bir Lobi gerekiyor. Bende bu konuda herkesimden destek talebinde bulunuyorum. TFF için Başkanlığa aday olacak başka isimlerde olacaktır. Ben seçimde oy kullanacak olan Delegeler ile görüşmelere başladım. Tabi ki Adaylık için Toplam delegenin 5/1’nin imzası gerekiyor. Bunun içinde görüşmeler yapıyorum. Zorlu bir süreç ve bu süreç içinde gerekli tüm girişimleri ve görüşmeleri yapacağız. Bu çalışmalarımız ilimizin yetiştirdiği ve üst düzeyde görev yapan Yöneticilerimiz, Bürokratlarımız, işadamlarımız ve tüm kesimlerin desteğini aldığı zaman hedefine ulaşması  kolaylaşacaktır. Doğal olarak futbolun içinde bulunan Lobiler var ve bunların desteğini almak önemli.

Ben gerekli çalışmaları yapmaya başladım. Bölgemizdeki bazı kulüplerin yöneticileri ile görüştüm. Bu görüşmelerimi devam ettireceğim. Hedefim Türk Futboluna faydalı olacak çalışmalar yapmak ve hizmet etmek. Bunun için bu yıl çıktım. Bilgi ve birikimlerim ile bu hizmeti vereceğime inanıyorum. Bu takibi tek bir kişinin yapacağı iş olamaz. Bir ekiple bu çalışmaları yapacağız.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prof. Dr. Devecioğlu: Delegeler İle Görüşmelere Başladım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin