İrfan ARSLAN
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice ilçesinde yapımı tamamlanan Taşkın önleme çalışmalarının tamamlandığını, bu çalışma ile birlikte ilçenin taşkın riskine karşı daha korunaklı bir hale getirildiğini belirtti.
AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş yapılan çalışmayla ilgili açıklamasında “ Bu önemli yatırım ile Sivrice ilçemiz taşkın riskine karşı daha güvenli hale gelmiş, doğamız ve yerleşim alanlarımız için güçlü bir koruma sağlanmıştır.
Emeği geçen DSİ Genel Müdürlüğümüze ve DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, bu önemli yatırımın Sivrice’mize ve Elazığ’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Elazığ Sivrice Merkez Taşkın Zararlarından Koruması inşaatı tamamlandı. Tamamlanan taşkın koruma işi kapsamında 1.40 metre çift taraflı beton duvar, 2 adet menfez, 2 adet tersip bendi, 1.500 m³ tahkimat ve 1.400 metre korkuluk imalatı yapılmıştır.
Sivrice ilçe merkezi taşkın zararlarına karşı daha emniyetli hale gelmiştir. Hayırlı olsun.” dedi