RAHAT BİR NEFES

Yüz yılın felaketi olarak adlandırılan Kahraman Maraş depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Yaşadığımız bu felaket nedeniyle liglerimize yaklaşık 1 aylık ara verildi. Bu arada temsilcilerimiz federasyona ligden çekilmek için başvuru da bulundular. Federasyondan yanıt olumsuz gelince hazırlıklar tekrardan başladı. Aradan önce teknik direktör Cüneyt Biçer ile yollar ayrılmış yeni hoca arayışına başlamıştı. Lige devam kararıyla birlikte bu arayıştan vazgeçilerek geçen sezonun son maçlarında olduğu gibi takım Alaettin Tutaş’a emanet edildi. Aynı şeyleri yaşatıyorlar bize aynı senaryoyu yazıp çizip oynuyorlar. Geçen sene son maçlarda yakalanmış bir ivme ve uyum vardı. O zaman neden Alaettin hocayla yola devam etmedik. İskeleti oturmuş takıma birkaç nokta atışı transfer edilerek üst lig hedeflenebilirdi. Biz onun yerine maceradan maceraya atıldık. Açılamayan transfer tahtası, yanlış hoca tercihleri, elde olan oyuncularla anlaşamama, ligin en golcü oyuncusunu elinde tutamama gibi birçok sorununun altından kalkamadık. Kalkamadık derken taraftarları kastetmiyorum. Hiçbir sorunu çözemeyen çözemediği gibi yeni sorunlar ekleyen yönetim ve başarıda boy boy resim veren takım kötü giderken koltuğunda sessiz sessiz oturan şehrin önde gelenlerini kastediyorum. Bu kadar ne yaptığını bilmeyen adamlar bir araya nasıl gelmiş bilmiyorum. Gerçekten hiçbir meziyetleri yok yönetimsel anlamda sportif anlamda hiçbir başarıları yok ve hala daha rahat rahat koltuklarında oturuyorlar. Taraftar kendisine her sezon aynı başarısız senaryoyu izleten yönetime nasıl ve neden tahammül ediyor anlamış değilim.

Bu haftaki Çatalcaspor maçı tam anlamıyla 6 puanlık maçtı. İki puan önümüzde olan rakibimizi mağlup edip sıralamada önlerine geçmemiz gerekiyordu. Bu kritik deplasman öncesi bir çok transfer yapıldı. Depremin neden olduğu psikolojik baskıyı üzerinden atmaya çalışan Alaettin hoca ve öğrencileri maça olabildiğince iyi hazırlanmaya çalıştılar. Maça son kazanılan Ağrı maçının defans hattını büyük ölçüde değişerek çıktık. Orta ve ön hatta ise Yağızcan’ın yerine hiçbir hocanın vazgeçemediği Zeki ile çıktık. İlk yarı karşılıklı ataklarda sonuç alınamadı. İkinci yarıya daha tempolu ve daha istekli başladık. Topun kontrolünü ele geçirerek atakları sıklaştırmaya başladık. Baskı kurduğumuz dakikalarda Muhammed Ensar’ın golüyle 1-0 öne geçtik. Skoru koruyarak 90 dakikanın sonun da 3 puanı alan taraf olduk. Son iki maçta aldığımız 6 puanla düşme hattından uzaklaşararak rahat bir nefes aldık. Aldığımız nefesin uzun süreli olması için puanlar toplamaya devam etmeliyiz.  Hatta 5-6 maçlık galibiyet serisi yakalayabilirsek play-off hattına yaklaşmış oluruz. Alaettin Hoca yeni transferlerden verim almayı başarabilirse üst sıraları zorlarız. Fakat tersi durumda tekrar ecel terleri dökmeye başlayacağımız da takımımızın bir gerçeği.

Diğer temsilcimiz 23 Elazığ ara dönüşü liderle yaptığı maçta 5-0 lık ağır birmağlubiyet aldı. Verilen aranın Samet Hoca ve öğrencilerine yaramadığı kesin. Haftaya Ordu deplasmanında alınacak puan ve puanlarla toparlanmaları gerekiyor. Önümüzdeki haftayı çifte galibiyetle kapatmamız dileğiyle…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RAHAT BİR NEFES

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin