Raif Çiçek’ten Bahçeli Mitingi Öncesi Açıklama

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 13 Kasım Pazar günü Aday Belli Karar Net Mitingi için Elâzığ’a gelecek. Miting öncesi Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aday Belli Karar Net Sloganıyla başlattıkları mitingleri kapsamında 13 Kasım Pazar günü Elazığ’a gelecek.

Saat 14.30 İstasyon Meydanında başlatılacak miting öncesi açıklama yapan Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek: “Aday Belli Karar Net Mitingi 13 Kasım Pazar saat 14.30 İstasyon Meydanı, Eski Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Başkanları, Eski Ülkü Ocakları Başkanları, Eski Ülkücü İşçi Başkanları ve diğer teşkilat Başkanları mensupları adına; Ülkemizin Milletimizin İnsanlığın Refah ve Huzuru için şehit olmayı göze alan Milliyetçi Ülkücü hareketin Lideri, güzel ahlak sahibi, bilge lider, faziletli insan, Sayın Devlet Bahçeli Beyi, vatandaşlarımızla kucaklaşıp hasret gidermeye gelen liderimize hoş geldiniz sefa getirdiniz. Bizleri mutlu ettiniz. Rabbim yürüdüğünüz hak ve hakikat yolunda yar ve yardımcınız olsun. Toplumumuzu iç çatışmaya, kargaşaya götürerek istikrarsızlaştırıp ülkemizin hak ve menfaatini savunmaz duruma düşürmek isteyen iç ve dış şer güçlere karşı kişisel ve parti menfaati gözetmeksizin fedakarca her türlü riski göze alan imanlı, mert, yiğit önderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye, bugünkü fedakarca mücadelesini anlamayan gafillere karşı tarih ve gelecek nesiller sizleri hayırla, minnetle, şükranla yad edecektir.” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Raif Çiçek’ten Bahçeli Mitingi Öncesi Açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin