İrfan ARSLAN
Nesine 2. Lig Kırmızı grupta 3. Turda oynanacak olan Vanspor – ÇimentaşElazığspor maçının rövanşı 26 Mayıs’ta Elazığ’da gece oynanacak.
TFF tarafından 3. Tur karşılaşmalarının saatleri açıklanırken Vanspor- ÇimentaşElazığspor karşılaşmasının 22 Mayıs’ta oynanacağı belirtilmesine karşılık maç saati konusunda bir bilgi verilmedi. Bu maçın rövanşının 26 Mayıs’ta Elazığ’da Atatürk stadında ve saat 20.00 de oynanacağı bilgisi verildi.
TFF’ninÇimentaşElazığspor- Vanspor maçının gece oynanması kararı ilimizde büyük bir memnuniyet ile karşılandı. ÇimentaşElazığspor Taraftarları “Maçın geceye alınması bizleri rahatlattı. Gündüz oynanması durumunda takımımıza yine destek verecektik ancak bi destek sınırlı olacaktı. Şimdi tüm stadı doldurarak takımımızın yanında olacağız.” dediler.