İrfan ARSLAN
İlimizin yetiştirdiği Tiyatro ve Sinema oyuncularından Abdullah Şekeroğlu bu kez izleyicilerinin karşısına iki bölümlük Stand Up gösterisi ile çıkacak.
Uzun yıllar ilimizde Tiyatro oyuncusu olarak çalışmalar yapan daha sonra Elazığ’dan ayrılarak İstanbul’a giren Abdullah Şekeroğlu uzun bir süre Televizyonlarda programlar yaptı. Bu çalışmalarının arasında Sinemayı da ilave eden Abdullah Şekeroğlu 22 Mayıs Perşembe günü bu kez izleyicilerinin karşısına kendisinin yazdığı iki bölümlük Stand up gösterisi ile çıkacak.
Abdullah Şekeroğlu’nun Aynen Öyle adlı Stand Ap gösterisi 22 Mayıs’ta Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Konferans merkezinde sahnelenecek. Aynen Öyle Stand Up gösterisinin biletlerinin satışa sunulduğu da belirtildi.