Sel Baskını Önleme Kanalı Yapıldı

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ’ın Palu ilçesinde iki mahallenin sel baskınına karşı yapılması planlanan Sel ve su taşkınlarını önleme kanalının yapımının tamamlandığı açıklandı.

Palu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sel ve su taşkını önleme kanalı çalışmasıyla ilgili olarak Belediyeden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“ Palu ilçemizin Çarşı ve Cumhuriyet Mahallerini sel ve su baskınından önlemek amacıyla yapımını planladığımız sel taşkını önleme kanalı çalışmamız tamamlandı. Bu çalışmamız ile iki mahallemizin olası bir sel ve su taşkınlarına karşı önlemini almış olduk. Bu çalışmamızın tamamlanmasının ardından, yapımı tamamlanan kanala hayvan veya çocukların düşmemesi adına koruyucu bir çalışma yapılmasını düşündük. Bu çalışmamız için AK Parti Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ ile yaptığımız görüşme de bu kanalın emniyeti için demir tel ile korunması talebimiz Dsi 9. Bölge Müdürlüğümüzce karşılanarak kanal boyu demir tel çit çekilmesi çalışması da tamamlandı. Bu desteklerinden dolayı Dsi 9. Bölge Müdürümüz Mahmut Dündür’a teşekkür ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sel Baskını Önleme Kanalı Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin