Seyahat Acenteleri Elazığ’da

featured

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerine düzenlenen turların sayısının artması amacıyla başlattığı “Fırat Turu Projesi” kapsamında seyahat acenteleri Elazığ’a geldi.

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli düzenlenen tur sayısının artırılarak süreklilik kazanması ve bölge turizm değerlerinin tanıtılması amacıyla “Fırat Turu Projesi” başlatılmıştı.

Proje kapsamında TÜRSAB Seyahat Acentelerinden oluşan 10 kişilik bir ekip Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Gezi boyunca, Fırat Nehrinin muhteşem manzaraları ve bölgenin tarihi dokusuyla ünlü noktaları ziyaret edildi.

Gezinin ilk gününde Elazığ’da Sivrice, Eskibağlar, Keban Barajı, kapalı çarşı ve Harput Kalesi ziyaret edildi. Gezi programında doğal güzellikler de önemli bir yer tuttu. Palu Kalesi, Tarihi Palu Köprüsü, Eski Cami ve Palu Kilisesi gibi tarihi ve kültürel miraslar da gezi programının dikkate değer durakları arasındaydı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Şirin Budancamanak, “Bölgemizin eşsiz turizm değerlerini ziyaret ederek turizm potansiyelini gören turizm acenteleri yeni turlar düzenleyerek bölgemize gelen turist sayısının artmasına katkıda bulunacaktır. Amacımız bölgemizi ülkemizin önemli destinasyonlarından biri haline getirerek daha fazla yerli ve yabancı turisti bölgemizde ağırlamaktır.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Seyahat Acenteleri Elazığ’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin