Sönmez’e Her Kesimden Destek Yağıyor

featured

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e sadece Elazığ’dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor. Elazığ’ın en cesur kalemlerinden olan İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e verilen destek açıklamalarına her gün bir yenisi ekleniyor.

ZAFER PARTİSİ KURUCU ÜYESİ VE ESKİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL TÜRK’TEN İRFAN SÖNMEZ’E TAM DESTEK.

Türkiye’nin önemli haber sitelerinden Haber Erk ‘in sahibi  ve Zafer Partisinin Kurucu üyesi ve eski Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av.Dr. İrfan Sönmez’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.

SÖNMEZ STK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, İl teşkilatı ile birlikte Elazığ’da STK temsilcileri ile bir araya geldi.

İlk olarak Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu ile bir araya gelen Sönmez, depremden büyük zarar gören esnafın sorunları ve çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Terziciler Oda başkanı Erdem Özatlı ile bir araya gelen Sönmez esnafın yaşanan ekonomik kriz ve depremler sonrasındaki sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Özatlı, esnafın ekonomik darboğazın pençesinde, iş yapamaz hale geldiğini ifade ederek, özellikle il dışından gelen satıcıların esnafların işine sekte vurduğunu söyledi.

Sönmez’in ziyaretler programı çerçevesinde üçüncü durağı Elazığ Elektronikçiler ve Fotoğrafçılar Oda Başkanı Mehmet Havabulut oldu. Havabulut’la esnafa verilen KOSGEB Destek kredileri üzerine konuşan Sönmez, destek paketlerinin esnafın tamamının yarasını saracak şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

Sönmez daha sonra Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen’i ziyaret etti. Evsen de özellikle esnafa EYT konusunda yapılan haksızlığın giderilmesi gerektiğini ve esnafın primlerini ödeyemez hale geldiğini ifade etti.

Sönmez daha sonra TÜMKİAD Elazığ İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.  Ziyarette şehrin sorunlarını dile getiren Başkan Osman Özçelik, Milletvekili Adayı Sönmez’e başarılar diledi.

Başkan Özçelik açıklamalarının devamında; “Bu şehrin sorunlarını biliyorum, caddelerini de çok iyi biliyorum, ne olacağını da biliyorum. Dört tane milletvekilimiz vardı birde Gürsel Bey hiç kimse bir şey yapmıyordu. Sağ olsun aralarında yine Gürsel Bey bazen konuşuyordu. Afet Bölgesi ilan edilsin diyen ilk bizlerdik.  Biz cesur insanlarız. Biz bu şehrin ne sorunu varsa dile getiren mücadele veren insanlarız. Ben öyle hiç kimse gibi gidip kimsenin önünde ceketimi iliklemem. Ben hepsini de yaşamış bir insanım. Kimse sorunları dile getirmiyor. Zaten gidin bakın şehrin hepsine köye dönmüş durumda. Sokaklar pislik içinde. ” dedi.

SÖNMEZ’E HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR

SÖNMEZ:  İYİ’LERİN İKTİDARINDA, ESNAFIMIZ RAHAT NEFES ALACAK.

Ziyaretler sonrası genel bir değerlendirmede bulanan İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez,

“Şehrimizde birçok STK ve kurumlardan aynı şikayetleri alıyoruz. Bu düzen artık değişmeli. Hankendi’ de daha önce yapılacak olan Polis Okulu vardı. Bu konuda dava açtık. Elazığ’da bu kadar marjinal alan varken bu kadar ağacın kesilmesine ne gerek vardı. Bugün Esnaf Oda Başkanlarımız ile görüştük onlarda bu sorunu dile getirdiler çünkü o bölgede ki esnaflarda olumsuz etkilenmiş durumda.

Besiciler Birliği Başkanı geçtiğimiz günlerde dedi ki enflasyon böyle giderse meraları siz hazine alanı yaparsanız, otlak bırakmazsanız bir buçuk sene sonra etin kilosu bin lira. Şimdi 4 yüz lira.

Biz  esnaflarımızı sürekli geziyoruz onlarda sürekli olarak dile getiriyorlar. Biri kiramı ödeyemiyorum diyor, kasap buzdolabının elektrik parasını ödeyemiyorum diyor yani aslında özellikle esnafımızın  sorunları çok fazla.

Esnaflarımız her sıkıntıda en büyük darbeyi almış kesim. Bu gün esnaf Bağ-Kur Primini dahi ödeyemez hale gelmişse, bunun sorumlusu iktidar ve onun liyakatsizce atadığı işbilmezlerdir. Millet İttifakı ile birlikte İYİ’lerin iktidarında, esnafımız rahat nefes alacak. “dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sönmez’e Her Kesimden Destek Yağıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin