Sözleşme Yenileniyor

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin satılmasının söz konusu olmadığını belirten AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş, “Bu hastanemizin işletilmesi için Sağlık Bakanlığı ilgili iki firma arasında sözleşme yenilenmesi görüşmeleri devam ediyor.” dedi.

Kamuoyunda farklı bir algının oluştuğunu belirten AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Bilindiği gibi Fethi Sekin Şehir Hastanesi Rönesans firması ile IFF firması tarafından işletiliyor. Bu işletme 2018 yılında Bakanlık ile ilgili firmalar arasında imzalanan sözleşme ile başlamıştı. Sözleşme süresi 5 yıllık. Bu yıl süre doluyor. Bakanlık ile ilgili firmalar arasında yeni sözleşme için görüşmeler yaklaşık 3 ay önce başlamıştı. Bakanlık hastanenin işletilmesinde Bakanlığın menfaatlerini artırmak adına tüm maddeler üzerinde çok titiz bir çalışma ve değerlendirme yapıyor. Beklentimiz Mayıs ayının sonuna kadar bu çalışma ve değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından yeni sözleşmenin imzalanması.” dedi.

BÖLGEYE HİTAP EDİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin, Türkiye’nin 6. şehir hastanesi olarak 1 Ağustos 2018 tarihinde hizmete açıldığını anımsatarak, hastanede Radyasyon Onkolojisi, Nükleer Tıp, Tıbbi Onkoloji, Robotik Yürüme, Kalp Merkezi, Palyatif Bakım Merkezi, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi gibi birçok özellikli hizmetin mevcut olduğunu belirterek şunları söyledi.

“Fethi Sekin Şehir Hastanesi bölgeye hitap eden bir hastane. Sürekli olarak kendisini geliştiriyor ve bölgemiz insanlarına sağlık alanında çok önemli hizmetler veriyor. Bunun gelişmesi ve yeni hizmet halkalarının ilave edilmesi için gerekli adımlar atılıyor. Bizlerde bu konuda yapılan çalışmalar ve girişimleri takip ederek gerçekleşmesini sağlamak adına Bakanlığımız ile görüşmeler yapıyoruz. Bakanlığımız da burada verilen hizmetlerin hem kalitesinin artırılması hem de ihtiyaçlarının giderilmesine adına gerekli katkıyı veriyor.” dedi.

SAĞLIKTA ÖNEMLİ BİR MERKEZ KONUMUNDAYIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Elazığ Sağlık sektöründe önemli bir merkez. Bu konumunu yapımları devam eden ve yapılması planlanan projeler ile geliştirecektir. Rızaiye Devlet Hastanesi kısa sürede hizmete girecek. İlçelerimizde yeni hastanelerimiz yapılıyor. Fırat Üniversitesinin 800 yataklı yeni hastanesi de yapılacak. Bütün bu yatırımlar ve çalışmalar ilimizin sağlık sektöründe bölgenin önemli bir merkezi olmasına katkı sağlayacaktır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sözleşme Yenileniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin