STK Platformunda Elazığ’ın Sorunları Konuşuldu

featured

STK platformu çalışma grubu toplantısı STK dönem sözcüsü Ergün Aslan başkanlığında yapıldı. Toplantıda Elazığ’ın gündemine dair sorunlar görüşüldü.

STK platformu çalışma grubu basın toplantısı STK Dönem Sözcüsü Ergün Aslan ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda Elazığ’da ve Türkiye gündeminde yer alan sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri konuşuldu.

STK Dönem sözcüsü Ergün Aslan, platform olarak Elazığ’ın hem geleceği projelerinde çalışmalar yaptıklarını hem de sorun analizleri yaptıklarını dile getirdi.

Aslan ‘’ Biz STK platformu çalışma grubu olarak dediğim gibi ilimizin hem geleceği ile ilgili çalışmalarda mücadeleler veriyoruz hem de sorun analizleri yapıyoruz. Bunları çözüm önerileriyle birlikte ilgili makamlara iletiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.Aslan, Elazığ’da ki sorunlara değindi.

Aslan ‘’Çok ciddi sorunlara sahip bir iliz ve ilerleyemediğimiz sıkıntı olan konularımız var bunlara örnek olarak sulama projelerini verebiliriz Uluova, Kuzuova, Harput Havzası sulama projelerimiz. TOKİ’lerde çözülemeyen çok ciddi sıkıntılarımız var. Deprem oldu uzun da bir süre geçti depremin üzerinden halen daha eğitime başlayamayacak okullarımız var. ‘’ dedi.

Aslan, Elazığ Halkını sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya davet etti. Aslan ‘’Elazığ kamusunun da üniversitenin de sivil topluma destek olmasını istiyoruz.’’ şeklinde çağırıda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
STK Platformunda Elazığ’ın Sorunları Konuşuldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin