Elazığ STK Platformu, belirli aralıklarla düzenlediği değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

STK dönem sözcüsü Erol aslan platforma bağlı dernek başkanları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

 

Erol Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yeni dönem projeleri arasında yer alan halk ekmek fabrikasının bir an önce faaliyete geçmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan Kentteki bir lisede 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen ve ardından tutuklanan okul müdürü okul müdürü ile ilgili açıklama yaptı.

Erol Aslan, konunun yetkililerce takibi yapılmasının kimsenin mağdur olmasına izin verilmeden sürecin yürütülmesinin ve şahsın cezalandırılmasını talep etti. Aslan, “Son günlerde Elazığ’ımızda yaşanan ve hepimizin de vicdanını sızlatan bir taciz olayı var bu olay Elazığ’ımıza yakışmadı. Bunun biran önce aydınlatılmasını kimsenin mağdur olmadan ve suçlunun bulunup cezalandırılması mağdur olanında iade itibar edilmesi ve olayın kapanması için idarecilerimizden, müfettişlerimizden gerekeni ivedilikle yapılmasını arz ediyoruz” dedi.