TEKNOFEST’te Elazığ Ekibi Birinci Oldu

featured

TEKNOFES’te Fırat Üniversitesi “Tarım Teknolojileri “alanında birincilik elde ederken “TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri” alanında ise üçüncülük elde etme başarısını gösterdi.

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, 27 Nisan-1 Mayıs’ta İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğin son gününde gerçekleştirilen kapanış töreninde, teknoloji yarışmalarında dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

TEKNOFEST etkinliğine öğrencileriyle birlikte katılan Fırat Üniversitesi Türkiye’deki tüm üniversiteleri geride bırakarak yaptığı çalışmalarla iki ödüle layık görüldü.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversitenin başarısını soysal medya hesabından duyurdu.

Rektör Göktaş yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz öğrencileri  #TEKNOFEST yarışmalarında Tarım Teknolojileri alanında birincilik ve TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri alanında da üçüncülük elde etme başarısını göstermiştir.  Danışman hocalarımızı ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TEKNOFEST’te Elazığ Ekibi Birinci Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin