Temsilcilerimizin Penaltıları Verilmedi

featured

İrfan ARSLAN

3. Ligde 2023-2024 Sezonunun son haftalarına girilirken 2. Grupta  zirve mücadelesi veren Elazığspor’un deplasmanda oynadığı  Hacattepe maçında, Ligde kalma  mücadelesi veren 23 Elazığ Futbol Kulübünün ise evinde oynadığı Sultanbeyli Belediyespor maçında penaltısı verilmedi.

Elazığspor deplasmanda oynadığı Hacettepe maçının 28. Dakikasında geliştirdiği atakta rakip takım oyuncusu ceza alanı içinde yapılan ortayı elle kesmesine karşılık müsabakanın hakemi net penaltıyı vermeyerek  Elazığspor öne geçmesini engelledi. Bordo Beyazıl temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu goller ile maçı 2-0 kazanmasını bildi.

4. grupta ligde kalma mücadelesi veren 23 Elazığ FK. takımının karşılaşmada 9. Dakikada geliştirdiği atakta cezaalanı için rakip takımın oyuncusu Serkan, 23 Elazığ FK.nın oyuncusu Doğukan’ı sert bir darbe ile yerde kalmasına neden olan hareketine de Hakem penaltı vermeyerek müsabakanın sonucuna direk olumsuz etki etmiş ve temsilcimizin maçı kazanmasını engelleyerek puanlarını gasp etmiştir. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

Liglerde son haftalara girilirken Hakemlerin daha adil kararlar vermesini bekliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Temsilcilerimizin Penaltıları Verilmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin