TEŞEKKÜRLER AĞRISPOR

Amasyaspor faciasından sonra bir kez daha hoca değişikliğine gittik. Cüneyt hocada Ramazan hoca gibi bekleneni veremedi ve gönderildi. İllaki iki hocanın da hataları vardı. Fakat suçu her seferinde hocaya atmak ve işin içinden sıyrılmak yöneticilerde alışkanlık haline geldi. Eyvallah tamam hoca suçlu hoca hatalı peki bu hoca takımın başına gökten mi indi. Hocayı getirenin hiç mi suçu yok. Bence artık herkes her şeyin farkında. Elazığspor yönetimi tescilli bir şekilde başarısızdır. Bu başarısızlığı da sürekli hoca değiştirerek ört pas etme çabası komediden başka bir şey değildir. Çırpındıkça batan battıkça daha çok hatan yapan başarısızlıklarının üstüne başarısızlık ekleyen başkan ve yönetimi ne zaman başaramadık diye istifasını verecek sabırsızlıkla bekliyorum. Yapılan hamlelere bakıyorum hepsi göstermelik yaptık demek için yapılan hamleler. En son örneği transfer için görüşülen Emre Vezir. Gittiği hiçbir takımda tutunamayan son 1 yıldır maça çıkmamış içinden ne çıkacağı belli olmayan sürpriz oyuncu. Normal şartlarda genç oyuncu denenebilir şans verelim derdim ama Elazığspor’un içinde bulunduğu durum deneme yanılma yapılacak durum değil. Bize nokta atışı transfer gerekiyor. Oynadığında ne vereceğini bildiğimiz kendini kanıtlamış transferler yapmalıyız. Yapılması gereken belli de yapabilecek kim var ki? Her seferinde hoca gönderen B planı olmadığı için bir sonraki maça hocasız çıkan kişiler mi bu hamleleri yapacak bekleriz bekleriz de daha çok bekleriz! Her şeyi geçtim koca şehirde bir kişi de çıkıp kardeşim siz ne yapıyorsunuz diye sormuyor yoksa gerçekten koyun muyuz biz?
Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı Ağrı 1970 maçına hocasız çıkmak zorunda kaldı. Her hocasız kaldığımızda olduğu gibi bu maçta da can simidi olarak Alaettin Tutaş’a sarıldık. Maça kaleci hariç geçen hafta ki oyuncularla çıktık. Alt sıralara bu kadar yaklaşmışken 3 puan almaktan başka çaremiz yoktu. Düşük tempoda oynanan oyuna birde kar yağışının neden olduğu kötü zemin eklenince ilk yarı 0-0 bitti. Kazanmamız için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Bizim futbolcularımız bir şey yapamadı ama rakip kaleci sağ olsun alakasız bir yerde kırmızı kart yedi. Rakibin on kişi kalması da maalesef gol atmamıza yetmedi ve bir kez daha yardımımıza kendi kalesine gol atan rakibimiz koştu. Bu golle maçı 1-0 kazanarak 3 puanı almış aldık. Ağrıspor ve futbolcularına 3 puanı bize hediye ettiği için teşekkür ederiz. Bizi rakibin inisiyatifine bırakacak seviyeye getiren bu işte sorumlu kim varsa kar kış dinlemeden takımını destekleyen taraftara hesap vermeli.
Diğer temsilcimiz 23 Elazığ ise son sıradaki Ofspor’adeplasmanda yenilerek çıkışını sürdüremedi ve playoff hattına yaklaşma fırsatını kaçırmış oldu. İnşallah haftaya kazanarak bu hafta ki kaybı telafi ederler ve yollarına devam ederler.
Önümüzde ki hafta neler yaşayacağımızı şimdiden çok merak ediyorum. Maça teknik direktörle çıkabilecek miyiz yeni oyuncu alacak mıyız hoca takıma uyum sağlayabilecek mi cevaplanmayı bekleyen birçok soru var. Ne olursa olsun kazanmak ve alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Taraftar iyimser olmak istiyor ama her hafta bir öncekinden daha kötü olunca moraller iyice bozuluyor. Haftaya iyimser olabilmek dileğiyle…

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TEŞEKKÜRLER AĞRISPOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin