Tom’dan Alacağını Erteleme İmzası

featured

İrfan ARSLAN

Yeni sezon öncesi transfer tahtasını açmak için çalışmaların yürütüldüğü Elazığspor’da alacaklarının ertelenmesi ve tahtanın açılması için destek veren oyunculara Tom’da katıldı.

Elazığspor’dan 138 bin dolar alacağı bulunan Welington Tom da imza vererek transfer yasağının kaldırılması çalışmalarında imza veren altıncı kişi oldu. Lige yine sıkıntılı başlayacak olan Elazığspor’da kulüp başkanı Selçuk Öztürk, transfer yasağının kaldırılması çalışmalarında bir oyuncudan daha erteleme imzası alarak, kulüp adına kendisine teşekkür etti. Elazığspor’un uzun yıllar TFF 1. Lig kadrosunda yer alan Brezilyalı yıldız Weliington Tom Elazığspor’un transfer yasağının kalkması için imza veren 6. futbolcu oldu.

Bordo-Beyazlı kulüpten yayımlanan teşekkür mesajında; “Transfer yasağının kaldırılması konusunda duyarlılık gösterip kulübümüzün yaşaması adına (anapara alacağı yaklaşık 138 Bin Dolar) imza veren eski futbolcumuz Wellington Brito Da Silva’ya teşekkür ederiz” denildi. Bordo-Beyazlı ekipte daha önce transfer yasağının kaldırılması çalışmalarında  Mehmet Yiğit, Murat Akça, Serdar Özbayraktar, Fabio Bilica ve Halil İbrahim Pekşen gibi isimler de alacaklarını erteleyerek imza vermişlerdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tom’dan Alacağını Erteleme İmzası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin