TOSFED’in Mobil Eğitim Simülatörü Elazığ’a Gelecek

featured

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) mobil eğitim simülatörü Elazığ’a gelecek.

Adıyaman K-1 konteyner kentte mobil eğitim simülatör tırı kuruldu. Depremin etkilediği 8 ili dolayan tırın 9’uncu durağı Adıyaman oldu. Bu güne kadar 5 bin çocuğa ulaşan tır, Adıyaman’ın ardından Malatya ve Elazığ’a uğrayacak.

Kurulan tırda bulunan simülatörler ile çocuklar sürüş deneyimi yaşadı. TOSFED Başkan Vekili Nisa Ersoy ve Milli Sporcu Ayhancan Güven, çocukların bu eğlencelerine ortak oldu. Çocuklar sadece sürüş deneyimi yaşamadı. Aynı zamanda çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenerek, 10 bin çocuğa kitap dağıtıldı.

Milli Sporcu Ayhancan Güven, depremzede çocukları mutlu etmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirterek, “Simülasyonda, araç sürme fırsatları buluyorlar. Motor sporlarının aslıda ilk adımı. Böyle günlerde böyle yaptırabiliyor olmak, destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Umarım depremzede çocukların bu şekilde kafaları dağılıyordur” dedi.

TOSFED Başkan Vekili Nisa Ersoy ise “Adıyaman bizim dokuzuncu durağımız. Kahramanmaraş ile başladık. Bugün Adıyaman’dayız. Üç gün boyunca Adıyaman’da olacağız. Elazığ ve Malatya ile turumuzu bitireceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOSFED’in Mobil Eğitim Simülatörü Elazığ’a Gelecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin