1. Haberler
  2. Spor
  3. Transfer Bedelleri Tek Hesapta Toplanarak İndirime Gidildi

Transfer Bedelleri Tek Hesapta Toplanarak İndirime Gidildi

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, Amatörde transfer bedellerinin tek hesapta toplanacağını ve indirime gidildiğini açıkladı.

Elazığ ASKF’de konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“ 03 Ocak 2025 Cuma Futbolun her alanında reformlar yapan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, amatör futbolda çok önemli bir değişikliğe gitme kararı aldı. Kulüplere tescil ve lisans işlemlerinde kolaylık sağlanması amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin faydasına olacak şekilde ücretlerde güncelleme yaparak tek bir ödeme hesabını devreye alıyor.

Lisans ve tescil işlemlerinde TFF hesabı dışında Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) katılım payı ücretleri, geçmiş dönemde farklı hesaplara yatırılıyordu. Yapılan düzenleme ile tüm amatör kulüplerin finansal çalışmalarını daha verimli hale getirmek, ödemelerin takibi konusunda kolaylık ve ödeme süreçlerini basitleştirmek adına 6 Ocak 2025 tarihinden itibaren amatör futbolla ilgili tüm işlem bedelleri sadece TFF hesaplarına yatırılacak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Transfer Bedelleri Tek Hesapta Toplanarak İndirime Gidildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin