TROKET, Hedefine Ulaşmak İçin Son Aşamayı Da Geçti

featured

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Teknofest 202 Roket Yarışması Yüksek İrtifa Kategorisinde başarılı olan Fırat Üniversitesi TRoket takımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fırat Üniversitesi Makine Mühendisi son sınıf öğrencilerinden oluşan TRoket takımı Teknofest 2021 Roket Yarışması Yüksek İrtifa kategorisinin son aşaması olan AHR Sonuçlarına göre, başarılı bulundu.

TRoket 01-12 Eylül tarihleri arasında Aksaray/Tuzgölü Roketsan Roket Atış Sahasında atışlarını gerçekleştirecek.

Öztürk yapmış olduğu değerlendirmede, “Elazığ OSB Tasarım-İnovasyon Merkezi ARGE biriminde Üretim ve Test çalışmalarını tamamlayan Fırat Üniversitesi Makine Mühendisi son sınıf öğrencilerinden oluşan TRoket takımı Teknofest 2021 Roket Yarışması Yüksek İrtifa kategorisinde son aşaması olan Atış Hazırlık Raporu (AHR) Sonuçlarına göre, başarılı bulundu. 1 yıla yakın bir zamandır gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren TRoket Takımımızın Allah emeklerini boşa vermesin. Ben ve Yönetim Kurulum bu çocuklarımızın başarılı bir sonuç elde edeceklerine inanıyoruz. Hepsi birbirinden pırıl pırıl gençler, burada önemli olan hepsinin bir araya gelerek Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezinde böyle projeyi hayata geçirmiş olmalarıdır. Troket  01-12 Eylül tarihleri arasında Aksaray/Tuzgölü Roketsan Roket Atış Sahasında atışlarını gerçekleştirecek. İnşallah bu gençlerimiz ile ileriye dönük daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TROKET, Hedefine Ulaşmak İçin Son Aşamayı Da Geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin