Tutaş: Gelecek Adına Yapılanmamız Gerekiyor

featured

İrfan ARSLAN

Entegre Solar Elazığspor 2022-2023 sezonunun son iki haftasına girilen ligde takım kadrosunda bulunan genç oyuncular ile maçlarını oynayacak.

Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, takım olarak ligde rahat bir konumda bulunduklarını kalan maçlarında puan ve ya puanlar kazanarak ligi bitirmeyi planladıklarını belirterek şunları söyledi.

“Elazığspor olarak geçen yıl son haftalarda yaşadığımız stresi bu yıl yaşamamak adına gerekli mücadeleyi verdik ve ligin son haftalarına rahat bir konumda giriyoruz. Geçen yıl oluşturduğumuz bu yıl da üzerine takviye yaptığımız kadromuzda yer alan genç oyuncularımız lig maçlarında maç kadrolarında çok süre alamadılar. Bu nedenle ligde kalan son iki maçımızda genç ağırlıklı kadrolar ile maçlarımızı oynayacağız. Bunda ki amacımız gelecek yılın kadro yapılanmasında neleri yapabiliriz bunu görmek. Gençlerimizin de kendilerine verilecek olan fırsatı iyi değerlendirmelerine imkân sağlamış olacağız.” dedi.

Tutaş, 16 Mayıs’ta oynayacakları Eskişehirspor maçı hazırlıklarına bugün yapacakları idmanla devam edeceklerini de belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tutaş: Gelecek Adına Yapılanmamız Gerekiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin