Tutaş: Mücadelemiz Devam Edecek

featured

3.Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor hafta sonunda oynayacağı Edirnespor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, ligin kalan bölümünde kendi sahalarında artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını belirterek, “Bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Edirnespor maçını kazanarak hem kötü gidişe dur diyecek hem de puan cetvelinde daha iyi bir yere gelmenin yeni adımını atacağız.” dedi.

Takımında Hakkı İsmet’in cezalı olduğunu belirten Tutaş; “Son iki haftada arzu ettiğimizi gerçekleştiremedik. Oyun olarak her zamanki gibi mücadeleci olduk. Rakip ceza alanına kadar geldik ancak burada son vuruşlarımız ve final paslarımızda şansızlıklar yaşadık. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda bunları giderecek idmanlar yaptık. Bazen olmayınca olmuyor siz tüm doğruları da yapsanız top istemiyor. Biz artık son haftalara girilmeye başlandığı bu dönemde daha dikkatli olarak her maçımızdan puan veya puanlar alarak ligde rahat bir pozisyona gelmenin mücadelesini vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Bordo Beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idman ile birlikte Edirnespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tutaş: Mücadelemiz Devam Edecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin