Tutaş: Serimizi Sürdürmeliyiz

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor’da Teknik Direktör Alaattin Tutaş, son üç maçta aldıkları galibiyetlerin bu hafta sonunda devam ettirmenin çalışmalarını yapıyor.

Takımının başında 1970Ağrıspor, İDAŞ Çatalcaspor ve 52 Orduspor maçlarına çıkan ve bu maçlarda 3 galibiyet alarak takımımın üst sıralara tırmanmasını sağlayan Alattin Tutaş, “Bizim ulaşmayı planladığımız bir hedefimiz var bu hedefe ulaşmak adına mücadelemizi sürdürüyoruz.” dedi.

Ligde hiçbir maçın kolay olmayacağını belirten Tutaş, “Artık ligde son haftalara doğru yaklaşıyoruz. Her takımın kendine göre bir hedefi var ve bunu elde etmek adına mücadele veriyorlar. Bizim için önemli bir viraj söz konusu. Bu hafta sonunda deplasmanda grubumuzun lideri Yeni Mersin İY ile karşılaşacağız. Rakibimizin ligdeki konumu durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sadece kendimize bakıyoruz. Rakibimizi analiz edecek ve buna göre bir oyun planı belirleyeceğiz. Amacımız bu hafta sonunda sahadan üç puanı alarak ayrılan takım olmak. Bunu başaracak güçteyiz. Zorlu bir mücadele olacak bizde buna göre hazırlanacağız.” dedi.

Takımın devre arasında yaptığı transferler ile sıkıntılarını giderdiklerini belirten Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alattin Tutuş, “Baktığımız da son üç maçta kalemizi gole kapattık. Defans ve Orta saha oyuncularımız birbirleri ile sürekli diyalog halindeler ve açıklarını kapatıyorlar. Yardımlaşma rakiplerimizin gol pozisyonu bulma şansını azaltıyor. Böyle olunca son üç maçta kalemizi gole kapatma başarısını gösterdik.” dedi.

Bordo Beyazlı takım bugün yapacağı idmanla ile Yeni Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını devam ettirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tutaş: Serimizi Sürdürmeliyiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin