Tutaş: Tek Düşüncemiz Galibiyet

featured

3.Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Edirnespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alattin Tutaş, son iki haftada istemedikleri sonuçlar almanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek; “Son beş haftada üç galibiyet iki mağlubiyet aldık. Özellikle son iki maçımızı kaybetmek bizi üzdü. Zorlu bir mücadelenin içindeyiz ve bu mücadele biz maç maç planlama yaparak en iyi yere gelmenin mücadelesini veriyoruz. Tabi ki son iki maçta altı puan kaybı yapmamız bu mücadelede bizi sekteye uğrattı.” dedi.

Hafta sonunda evlerinde oynayacakları Edirnespor maçının kendileri adına önemli bir maç olduğunu belirten Teknik Direktör Alattin Tutaş, “Bir seri başlatmıştık. Bu seri kesintiye uğradı. Bu hafta sonunda itibaren yeniden bir seri başlatmak istiyoruz. Artık ligin boyu kısalmaya başladı. Ligde son 9 haftaya giriyoruz. Her takımın kendine göre bir hedefi var. Bu hafta sonu konuk edeceğimiz Edirnespor ligde kalma mücadelesi veriyor. Onlarda bu mücadele de puan almak ve rakipleri ile arasındaki farkı kapatmak için mücadele verecekler. Ancak biz bu maçı kazanarak yeniden bir seri başlatmak ve ligde arzu ettiğimiz yere gelmenin adımlarını atmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda devam ettiriyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tutaş: Tek Düşüncemiz Galibiyet

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin