İrfan ARSLAN
Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ FK. Pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçından üç puanla ayrılmak istiyor.
Ligin ikinci yarısında yenilenmiş bir kadro ile mücadele verdiklerini belirten 23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci, “Kadromuz önemli ölçüde yenilendi. Gidenlerin yerine gelenler oldu. Tabi ki bu değişim bizi oyun anlamında olumsuz etkiledi. Çünkü gelenlerin takıma ve oyun sistemine uyumu biraz zaman alacak. Ancak biz bu süreci de iyi geçirmek ve özellikle orta sıralarda kendimize daha iyi bir yer bulmanın çabasında olacağız.
Yarın Karşıyaka ile karşılaşacağız. Rakibimizin ligdeki konumunu biliyoruz. Ancak bizde bu ligde başarılı olmak istiyoruz. Bu nedenle iyi bir mücadele örneği verip 90 dakikasının sonunda sahadan üç puanı alarak ayrılan taraf olmak istiyoruz .” dedi.
2 Şubat Pazar günü saat 14.00 de Doğukent Hıdır Bilek Stadında oynanacak olan 23 Elazığ FK- Karşıyaka karşılaşmasını Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Adem Mazlum ve Mustafa Pelit yapacaklar. Mehmet Can Ölmez müsabakanın 4. Hakemi olacak.