İrfan ARSLAN
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Gençliğinin eğitim öğretim başta olmak üzere her alanda örnek olması gerektiğini belirtti.
Türk Gençliğinin Yol başçısı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile istişarelerde bulundu.
Ziyaretinde Türk Gençliğinin önem ve bekasına vurgu yapan Yıldırım; Türk Gençliğinin Eğitim-Öğretim başta olmak üzere her konuda örnek olması gerektiğine dikkat çekti.
Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından geliştirilen “UOUZEM” yazılımının Türk Gençliğinin en donanımlı şekilde yetişmesi ve sınavlara hazırlanmasını sağladığını dile getiren Sayın Yıldırım “UOUZEM” yazılımının kısa sürede ilgi topladığını ve bu yazılım sayesinde ciddi başarılar elde edileceğine inandığını da belirtti.