Uygur: Gençler Türkiye Boks Şampiyonası başlıyor

featured

İrfan ARSLAN

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığınca ilimizde düzenlenen Ahmet Uygur Türkiye Gençler Boks Şampiyonası bugün başlayacak.

3-9 Eylül 2021 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan şampiyonanın Teknik Toplantısı dün yapıldı. Bugün sabah kuralar çekilecek ve saat 16.00’ dan dan itibaren karşılaşmalar başlayacak. Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılacak olan Ahmet Uygur Türkiye Gençler Boks Şampiyonasına yaklaşık 600 sporcu katılıyor. Bugün başlayacak olan karşılaşmalar 9 Eylülde yapılacak olan final müsabakaları ile sona erecek.

Ahmet Uygur Türkiye Gençler Boks Şampiyonasında ilimizi 48 Kg. Gökhan Ulugeç, 54 Kg. Yasin Döndü,57 Kg. Aziz Mahmut Genç 67 Kg. Emin Güçlü, 71. Kg. Enes Akbulut ve Nurettin Yılmaz, 86 Kg. Ahmet Emin Çiftçi ve Muhammet Akan Özen temsil edecekler

Kick Boks şampiyonasında ise ilimizi 51.Kğ. Elif Sultan Yaşar, 51. Kg. Taha Melik Kaya ile 63,5 Kg. Da Harun Eliş Elazığ adına ringe çıkacaklar.

Şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Elazığ Boks Antrenörü Cemil Döndü “ Şampiyonaya çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ancak dört gün önce Boks Antrenörü kardeşimiz Oral Arslan’ın vefatı hepimizi olumsuz etkiledi. Sporcularımız ringe çıkarken hocalarının anısın mücadele verecekler. Hedefimiz ilimizde düzenlenen bu şampiyonada madalyalar kazanmak. Sayısı ve rengi ne olur bilmem am mutlaka madalya kazanacağız.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uygur: Gençler Türkiye Boks Şampiyonası başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin